Media

April KL Jaap Eindhoven.

 

Alle kennis en service voor uw auto dichtbij

 

Autobedrijf Jaap Eindhoven is al  35 jaar hét lokale adres voor onderhoud, APK, banden, accu’s  en schadeherstel van uw auto.  “Wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service, waardoor  we onderhoud en herstelwerkzaamheden aan alle merken auto’s kunnen uitvoeren.  Wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die door Bosch en BOVAG vastgesteld en gecontroleerd worden”, zegt Jaap Eindhoven.  “Ook aan leaseauto’s mogen wij onderhoud uitvoeren als erkend Bosch Car Service bedrijf.”  Sinds februari wordt de (internet) verkoop van occasions bij ons geregeld door Edwin Eger. (www.edwineger.nl) En dat allemaal lokaal!

 

“Wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Bosch Car Service en BOVAG”

 

Autobedrijf Jaap Eindhoven is montagepartner van trekhaken.nl. “Wij waren één van de eerste partners van deze organisatie, die trekhaken inclusief montage aanbiedt voor een vaste scherpe prijs.” Ook voor diefstalbeveiliging kunt u bij autobedrijf Jaap Eindhoven terecht:  Zij leveren en  installeren de mechanische beveiliging  van Bearlock op de versnellingsbak voor alle auto’s en campers. En dat allemaal lokaal!

 

Verder kunnen wij (hulp)luchtvering aanbrengen in campers en bedrijfswagens. Jaap Eindhoven beschikt over een zeer ruim parkeerterrein en een  grote (7 tons) hefbrug, waardoor wij ook  APK keuringen en alle werkzaamheden aan campers kunnen uitvoeren. “Het is geen probleem als de camper hier wat langer blijft staan.” Ook zomerstalling (buiten) van campers is mogelijk. En dat allemaal lokaal!